Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

Τιμώντας με τον απαραίτητο σεβασμό τον ιερό αγώνα των προγόνων μας ενάντια στον κατακτητή Ιταλό, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης, παρουσίασαν το χρονικό του πολέμου του 1940. Με αφηγηματικό τρόπο ταξίδεψαν γονείς και μαθητές, που παραβρέθηκαν στην αίθουσα "Βιργινία Πάνου", στις ηρωικές στιγμές της αντίστασης και των μαχών στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Το βροντερό ΌΧΙ ακούστηκε ξανά, φέρνοντας στο νου όλων το σθένος και τη λεβεντιά του ελληνικού έθνους! Τραγούδια που γεννήθηκαν απ΄τον πολύπαθο λαό και τραγουδήθηκαν απ΄τους Έλληνες φαντάρους, ακούστηκαν από τα χείλη των παιδιών και συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους!

Συγχαρητήρια στους μικρούς μας μαθητές!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου