Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Εκπαιδευτήρια Πάνου: Εξεταστικό Κέντρο του Γαλλικού Ινστιτούτου

Την Παρασκευή και το Σάββατο 11 & 12 Μαΐου 2018 το Γαλλικό Ινστιτούτο πραγματοποίησε σε αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου γραπτές και προφορικές εξετάσεις για τα διπλώματα.
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος μαθητές των Εκπαιδευτηρίων αλλά και σχολείων της ευρύτερης περιοχής. Ως σχολικός οργανισμός ευχαριστούμε θερμά το Γαλλικό Ινστιτούτο, την υπεύθυνη των εξετάσεων καθώς και τις εξετάσεις που είχε ορίσει. Είναι τιμητικό που για μια ακόμη φορά έχει ορίσει τα Εκπαιδευτήρια Πάνου ως εξεταστικό κέντρο. Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές να έχουν καλά αποτελέσματα.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου