Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Στ΄ τάξη: «Γνωρίζοντας τον κόσμο της χημείας»

Επιστέγασμα της ενασχόλησης των μαθητών της Στ΄ τάξης με την ενότητα της Φυσικής «Οξέα-Βάσεις-Άλατα» αποτέλεσε η επίσκεψή τους στο Χημικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ενημέρωση και η πληροφόρηση από τη χημικό κα Κουλούρη και τους συνεργάτες της σχετικά με τις χημικές ενώσεις και τη χρήση τους στην καθημερινότητα έδωσε μια επιστημονική χροιά στις υπάρχουσες γνώσεις των μαθητών και διεύρυνε τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Η βιωματική μάθηση με την εκτέλεση πειραμάτων τόσο από τα ίδια τα παιδιά όσο και από τους χημικούς αποτέλεσε το παιδαγωγικό μέσο για την οικοδόμηση των γνώσεων. Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου