Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Β΄ Δημοτικού - Γιορτή 25ης Μαρτίου

Ο Μάρτιος έφτασε και μια έκπληξη περίμενε τους μαθητές της Β΄ Δημοτικού. Θα οργάνωναν την γιορτή της 25ης Μαρτίου. Κλέφτες και αρματολοί, Σουλιώτισσες, ο όρκος των φιλικών, ήρωες όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Διάκος, ο Καραϊσκάκης, η Μαντώ Μαυρογένους ενσαρκώθηκαν από τους μαθητές θυμίζοντάς μας την προσφορά τους στην επανάσταση. Η γιορτή τελείωσε με την ηρωική έξοδο των Μεσολογγιτών, όπως υμνήθηκε από την μούσα της ποίησης και τον εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό. Τελικά, η Δόξα ξεπρόβαλε μέσα από τα ένδοξα χώματα και στεφάνωσε την Ελλάδα για να μας θυμίσει τον ηρωικό αγώνα των Ελλήνων.


Συγχαρητήρια στα παιδιά!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου