Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Erasmus+ KA2

Σύμφωνα με την αριθ. Φ.50.2/2821-21/3/2018 απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή κ. Κων/νου Γιαννόπουλου αναχώρησαν για τη Silistra της Βουλγαρίας, την 25η Μαρτίου του 2018 και για μια εβδομάδα οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Πάνου: 1. Φούντζουλα Μαργκώ, 2. Τσιλιγιάννη Σταυρούλα και 3. Αλεξοπούλου Λίντα, προκειμένου να λάβουν μέρος στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus+ KA2.
Είναι ένα ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ασχολείται με τη διαφορετικότητα στις κοινωνίες και κατ’ επέκταση στις σχολικές μονάδες και στο οποίο λαμβάνουν χώρα η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Ρουμανία και η συντονίστρια η Γαλλία.
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου θεωρούν ότι τέτοια προγράμματα φέρνουν σ’ επαφή σχολεία με διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα και διαφορετικές κοινωνικές αντιλήψεις. Δίνουν τη δυνατότητα στις σχολικές μονάδες να δώσουν αλλά και να πάρουν. Δηλαδή λειτουργούν ευεργετικά αφού συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξέλιξη των σχολείων.
Τις επόμενες ημέρες θ’ ακολουθήσουν ενημερωτικά σημειώματα γύρω απ’ τις εργασίες της συνάντησης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου