Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Διεξαγωγή Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού "Καγκουρό"

Η διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού έχει γίνει πλέον θεσμός για το σχολείο μας κι έτσι για μια ακόμη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Πάνου λειτούργησαν ως εξεταστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Σε ένα σχολείο που προάγει τη μαθηματική και όχι μόνο σκέψη, η διοργάνωση και συμμετοχή σε διαγωνισμούς τέτοιου βελινεκούς αποτελεί μονόδρομο! Μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων, αλλά και μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και ανώτερων βαθμίδων, εκτός της Α/Βθμιας, έδωσαν και φέτος το παρόν, ξεπερνώντας μάλιστα τις συμμετοχές όλων των προηγούμενων ετών!


Καλά αποτελέσματα σε όλους όσους συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου