Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Στ΄ τάξη: Η «Φυσική» γεφύρωση του Δημοτικού και του Γυμνασίου

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης επισκέφθηκαν το εργαστήριο Βιολογίας του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα διαθεματικό μάθημα σχετικά με το αναπνευστικό και κυκλοφορικό σύστημα. Η βιολόγος κα Νάντια Μαραζιώτη με βιωματικό τρόπο παρουσίασε τα μέρη του ανθρωπίνου σώματος με τη χρήση προπλασμάτων αναδεικνύοντας τον ρόλο καθενός τόσο στο αναπνευστικό όσο και στο κυκλοφορικό σύστημα, ενώ παράλληλα επισήμανε τους παράγοντας που συμβάλλουν στην καλή και σωστή λειτουργία και των δύο συστημάτων.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου