Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

10o Φεστιβάλ Μοντέρνου Χορού

Στο Πανεπιστημιακό Συνεδριακό Κέντρο στο Ρίο, πραγματοποιήθηκε το 10ο Φεστιβάλ Μοντέρνου Χορού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, με θέμα ο «Κύκλος της Ζωής».
Οι μαθητές-χορευτές άρτια εκπαιδευμένοι ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες, δίνοντας σ’ όλους τους παρευρισκόμενους-δηλαδή σε μια κατάμεστη αίθουσα, ένα θέαμα μοναδικό. Τη γέννηση, την πορεία της ζωής, το θάνατο και πάλι τη γέννηση.
Εικόνα μοναδική, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής.
Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός διάχυτα συναισθήματα σ’ όλη την αίθουσα. Δάκρυα λύπης αλλά και ευτυχίας. Το θέαμα που απολαύσαμε δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψουν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές τα παιδιά και στη δασκάλα του χορού.


Ευχές μόνο Ευχές!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου