Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Πάνου ημερίδα με θέμα «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ίντερνετ και οι κίνδυνοι που παρουσιάζονται για παιδιά και εφήβους».
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κος Βασίλης Παπακώστας αναφέρθηκε λεπτομερώς στους κινδύνους που υπάρχουν στο ίντερνετ και στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων, έτσι ώστε οι νέοι να μην πέφτουν σε παγίδες που στήνουν έντεχνα διάφορα κακοποιά στοιχεία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κος Παν. Λουκόπουλος, δημοτικοί Σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου π. Καλλίνικος, οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και της Τροχαίας και φυσικά αρκετοί εκ των συμπολιτών που ήθελαν να ενημερωθούν για το καυτό αυτό θέμα.
Το σχολείο, η κοινωνία πρέπει να δείχνει μεγάλη ευαισθησία στο θέμα, γιατί προκύπτουν ζητήματα πολλές φορές πολύ οδυνηρά.

Η ενημέρωση προλαμβάνει.

Συγχαίρουμε όσους την εμπνεύστηκαν την εκδήλωση αυτή και την υλοποίησαν, ιδιαίτερα την Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδας.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου