Μαθητικό Πρωτάθλημα Ναυπακτίας και Λοιπών Περιοχών Αιτωλοακαρνανίας

Το Σάββατο 03 Μαρτίου διεξάγεται το περιφερειακό πρωτάθλημα σκάκι μαθητών-μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Ναυπακτίας και λοιπών περιοχών νομού Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου(ΑΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’) σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου.
Οι αγώνες αφορούν τους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού των σχολειών των ανωτέρω περιοχών. Θα διεξαχθούν στην αίθουσα ‘ΦΛΟΙΣΒΟΣ’ στην παραλία Ψανής της Ναυπάκτου. Η ευθύνη για τη φύλαξη των συμμετεχόντων μαθητών και μαθητριών, εκτός των αιθουσών που θα διεξάγονται οι αγώνες, είναι ρητά και αποκλειστικά των γονέων-κηδεμόνων-συνοδών.

Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών για το Ατομικό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων το Σάββατο 3 Μαρτίου, ώρα 09:00 – 09:45. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 και η τελετή λήξης στις 14:00

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά σε ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΠ (http://www.essp.gr) για μεμονωμένους μαθητές-μαθήτριες και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 18.00. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον κ. Μαλλά Χρήστο στο τηλέφωνο 6907644053 ή στην γραμματεία του Δημοτικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου www.essp.gr