Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γ’ Δημοτικού: «Η γέννηση της γνώσης μέσα από τις ιστορίες των θεών του Ολύμπου»

Οι μαθητές της Γ’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου επισκέφτηκαν την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2017 το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα. Με αφορμή το μάθημα της Ιστορίας, τα παιδιά παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση: «Η γέννηση του κόσμου και…ιστορίες των θεών του Ολύμπου»της Κάρμεν Ρουγγέρη, προσεγγίζοντας πολύπλευρα και διαθεματικά την ελληνική μυθολογία. Η παράσταση πραγματικά ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές με την ακριβή παρουσίαση βασικών μύθων, τις απολαυστικές ερμηνείες των ηθοποιών, τα έντονα χρώματα των κουστουμιών, αλλά και τα ευρηματικά σκηνοθετικά στοιχεία μέσα και από τη χρήση της τεχνολογίας. Το διδακτικό και γνωστικό πνεύμα της θεατρικής παράστασης αποτέλεσε το αναμνηστικό εφόδιο αυτής της εκδρομής!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου