Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Ενημέρωση για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Βιργινία Πάνου» ενημερωτική δράση για τους μαθητές της Ε τάξης σχετικά με το ζήτημα των αδέσποτων ζώων. Με αφορμή σχετική διδακτική ενότητα, η κα Αρβανίτη Ελένη, νομική  σύμβουλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Πατρών, παρουσίασε στα παιδιά οπτικοακουστικό υλικό που στόχο είχε να  ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για τους κινδύνους που διατρέχουν τα ζώα στις μέρες  μας. Σχολιάστηκαν τρόποι για το πώς μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα με τα κατοικίδιά μας (στείρωση, αποπαρασίτωση) και συζητήθηκαν απορίες των παιδιών πάνω στο θέμα της σχέσης ανθρώπου και ζώου. Ενημερώνοντας τα  παιδιά, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον… Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η στάση μας στο εν λόγω θέμα αποτελεί δείγμα πολιτισμού!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου