Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση...

Στο πλαίσιο της καλλιέργειας πολιτιστικής συνείδησης οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, παρακολούθησαν στο θέατρο «Απόλλων» στην Πάτρα τη θεατρική παράσταση «Ελίζα» της κας Ξένιας Καλογεροπούλου.
Ήταν μια ξεχωριστή παιδική παράσταση που η ιστορία της διαδραματίζεται στη βροχερή πόλη Πλύμουθ της Αγγλίας πριν 400 χρόνια. Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία που αγγίζει μικρούς και μεγάλους.
Το θέατρο, παιδαγωγικό μέσο από τους αρχαίους χρόνους, καλλιεργεί την ανθρώπινη ψυχή και ο σχολικός οργανισμός, Εκπαιδευτήρια Πάνου το παρακολουθεί, όταν υπάρχει η δυνατότητα τόσο στην Πάτρα και τη Ναύπακτο, όσο και στην Αθήνα, όπου οι παραστάσεις κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου