Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Στ΄ τάξη: Γνωρίζοντας τον κόσμο των πλαστικών

Με αφορμή το μάθημα της Φυσικής «Το πετρέλαιο ως πρώτη ύλη», οι μαθητές της Στ΄ τάξης επισκέφθηκαν την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, το εργοστάσιο «Πλαστικά Κοτρώνης», που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ναυπάκτου. Έχοντας ως γνώμονα τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά πληροφορήθηκαν από τους υπεύθυνους για τις καινοτόμες ιδέες και δράσεις της εταιρίας στη συσκευασία και ξεναγήθηκαν στον χώρο παραγωγής και κατασκευής των πλαστικών συσκευασιών. Ως επιστέγασμα της ενδιαφέρουσας επίσκεψης, υπήρξε η γλυκιά έκπληξη που δόθηκε στους μαθητές, φυσικά συσκευασμένη στα πλαστικά δημιουργήματα της εταιρίας! Ευχαριστούμε για το ταξίδι στη γνώση!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου