Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Υποδοχή μαθητών Α΄ Δημοτικού

Tην Τετάρτη 6/9/17, τα εκπαιδευτήρια Πάνου υποδέχτηκαν τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού και τους γονείς τους. Οι μαθητές γνώρισαν τις δασκάλες τους και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του καινούριου τους σχολείου.

Ακολούθως, οι γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν από το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις σύγχρονες διδακτικές μεθόδους και προσεγγίσεις που χρησιμοποιούμε στο σχολείο μας, καθώς και για τα διαθεματικά προγράμματα που θα υλοποιήσουμε την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οι γονείς διαπίστωσαν ότι τα εκπαιδευτήρια Πάνου απευθύνονται συντονισμένα σε τέσσερις τομείς: στη σκέψη, στη δράση, στα συναισθήματα και στη γνώση, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους που θέτουν ως σχολικός οργανισμός.

Καταλήγοντας, επισημάνθηκε στους γονείς ότι το σχολείο μας επιδιώκει τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους γονείς των μαθητών. Είμαστε βέβαιοι πως με τη σημερινή συνάντηση τέθηκαν τα θεμέλια για τη δημιουργία της σχέσης αυτής.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου