Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ eTwinning ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ

Με την εθνική ετικέτα ποιότητας βραβεύτηκε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning “The Odyssey of words”, στο οποίο το σχολείο μας είχε το ρόλο του συντονιστή, συνεργαζόμενο με σχολεία από άλλες τρεις χώρες (Ιταλία, Γαλλία και Μ. Βρετανία). Θέμα του προγράμματος ήταν η πληθώρα των λέξεων που ξεκίνησαν από την αρχαία Ελλάδα και στη συνέχεια, μέσω της Λατινικής, πέρασαν στις περισσότερες Ευρωπαϊκές γλώσσες, είτε αυτούσιες, είτε ελαφρά παραλλαγμένες.

Η εθνική Υπηρεσία αξιολόγησης των προγραμμάτων eTwinning έκρινε ότι το έργο ήταν αξιόλογο χαρακτηρίζοντάς το «ιδιαίτερα ενδιαφέρον και με πλούσιες δραστηριότητες». Για το λόγο αυτό απένειμε και στους τέσσερις εκπαιδευτικούς, αλλά και στον κάθε μαθητή χωριστά την ετικέτα ποιότητας. Οι μικροί μαθητές θα παραλάβουν το βραβείο τους στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Μπορείτε να δείτε το έργο αυτό με όλες του τις δραστηριότητες στην ηλεκτρονική του διεύθυνση:
https://twinspace.etwinning.net/22968/home

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου