Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Στους αγώνες αθλοπαιδείας Γυμνασίων  που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 21 Απριλίου στο κλειστό "Παπαχαραλάμπειο" στάδιο, πήραν μέρος τα  Εκπαιδευτήρια Πάνου, το 2ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και το Γυμνάσιο Αντιρρίου. Οι αγώνες είχαν τη μορφή τουρνουά (όλοι με όλους) με τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής να βοηθούν τους μαθητές/τριες στη δημιουργία των ομάδων και στη συνέχεια να τις συντονίζουν. Στην καλαθοσφαίριση μαθητών τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ κατέλαβαν την 1η θέση καθώς νίκησαν με 31-4 το Γυμνάσιο Αντιρρίου και με 26-9 το 2ο Γυμνάσιο. Στην πετοσφαίριση μαθητριών το 2ο Γυμνάσιο τερμάτισε στην 1η θέση καθώς νίκησε με 25-15 τα Εκπαιδευτήρια και με 25-10 το Γυμνάσιο Αντιρρίου.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου